Amphibious Energy

Case study

LogoOntwerp

beforeafter

In dit logo heb ik mij laten inspireren door Amphibious/amfibie. Hierbij heb ik mij georiënteerd op de verschillende soorten amfibieën.

Er worden drie soorten amfibieën onderscheiden: Kikkers, salamanders en worm salamanders. De soort die hierbinnen mij opviel, was de vliegende boomkikker. Deze sluit wat mij betreft goed aan op het product dat jullie aanbieden. Deze kikker maakt namelijk ook handig gebruik van wind en luchtstromen om vooruit te komen. Daarbij heeft deze kikker een bijzondere manier van evolutie doorgemaakt, dat aansluit op de stappen die jullie nu maken; namelijk de evolutie van fossiele brandstoffen naar windenergie. Ik heb daarom een gestileerde versie van de vliegende boomkikker (herkenbaar aan zijn grote vliezen) opgenomen in het logo.

Het beeldmerk (de vliegende boomkikker) kan ook opzichzelfstaand gebruikt worden. Hierdoor kun je herkenbaarheid realiseren in al je communicatiemiddelen (zonder het volledige logo altijd af te beelden).

Het lettertype dat ik gebruikt heb, versterkt de ronde vormen van het beeldmerk en geven het een toegankelijke, vriendelijke en organische uitstraling. Ik heb nu gekozen voor deze kleuren om de parallel tussen de vliegende boomkikker en jullie product (land en zee) te benadrukken.

HuisstijlOntwerp

FotografieDoor Visual Chefs

responsive

Klaar om op te vallen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

VideoDoor Visual Chefs

Copyright © Visual Chefs

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.