Logo ontwerp Nijmegen

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken

Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerp Nijmegen? Of wellicht kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij denken graag met je mee in het vinden van de juiste uitstraling.

 

Een ideaal logo ontwerp is in staat om in één enkele oogopslag een eerste indruk te geven van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele watermerk. Je zou ook kunnen zeggen: Het geeft het imago van je onderneming weer om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. Samen gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Of dit nu strak en modern is of juist klassiek en luxe.

 

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We starten met het maken van verschillende schetsen en vervolgens worden de beste concepten hiervan uitgewerkt op de computer.

 

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo met de perfecte uitstraling en wat het juiste gevoel over kan dragen op je doelgroep.

 

Wil je meer weten over een logo ontwerp Nijmegen? Vul het contactformulier in of neem gewoon telefonisch contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Logo ontwerpEen greep uit onze portfolio

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.