Logo Ontwerp Utrecht

Er is maar één kans om een verpletterende indruk te maken

LOGO
ONTWERP
UTRECHT

Ben je op zoek naar een uniek en minimalistisch logo ontwerp Utrecht? Of wellicht kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je hiermee graag verder.

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou ook kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. Samen met jouw gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Of dit nu klassiek en luxe is of juist strak en modern.

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We starten met het maken van verschillende schetsen en vervolgens worden de beste concepten hiervan  uitgewerkt op de computer.

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo dat het juiste gevoel en uitdraagt.

Dus neem contact op voor een logo ontwerp Utrecht.

responsive

Heb je een idee in gedachten?

Kom eens langs voor een bakje koffie

CONTACT

RecenteLogo Ontwerpen

Merk ontwikkeling

Wij geloven dat ieder merk een uniek DNA heeft. Laten zien wie je bent gaat verder dan een mooi logo, jouw onderscheidende dienst of betaalbare product. Een sterk merk vertelt zijn kernwaarden, staat voor wat hij is en differentieert zich daarmee in de markt.

Grafisch ontwerp

Je krijgt slechts één mogelijkheid om een eerste indruk te maken, dus zorg voor grafische overtuigingskracht. Wij gaan uit van jouw wensen of ideeën, of zorgen voor een frisse blik die volledig aansluit bij de huidige ontwikkelingen.

Webdesign

Een nieuwe website voor je bedrijf die professioneel maar ook goed vindbaar is. De websites worden gebouwd op het CMS WordPress. Alle websites zijn volledig responsive en voorzien van de laatste web technieken.

ONE STOP SHOPalles in eigen huis

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.