Logo Ontwerp Wageningen

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken

LOGO
ONTWERP
WAGENINGEN

Op zoek naar een vernieuwend logo ontwerp Wageningen? Of kan je huidige logo een opfrisbeurt gebruiken? Wij geven graag advies in het vinden van het juiste ontwerp.

Het juiste logo ontwerp geeft in één oogopslag de eerste indruk van je bedrijf of organisatie. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te onderscheiden van je concurrenten. Samen met jouw gaan wij op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Klassiek en luxe of juist Strak en modern.

In een persoonlijk gesprek gaan wij achterhalen wat je doelstellingen zijn en met die in het achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij op zoek naar overeenkomsten. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe gezicht van je onderneming. Het begint met ontwerpen die met de hand worden geschetst en de beste concepten worden vervolgens uitgewerkt op de computer.

Na een aantal revisierondes waarop je steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo, beeldmerk dat het juiste gevoel en uitstraling uitdraagt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

responsive

Heb je een idee in gedachten?

Laat het ons weten

Vertel je idee

RecenteLogo Ontwerpen

Merk ontwikkeling

Wij geloven dat ieder merk een uniek DNA heeft. Laten zien wie je bent gaat verder dan een mooi logo, jouw onderscheidende dienst of betaalbare product. Een sterk merk vertelt zijn kernwaarden, staat voor wat hij is en differentieert zich daarmee in de markt.

Grafisch ontwerp

Je krijgt slechts één mogelijkheid om een eerste indruk te maken, dus zorg voor grafische overtuigingskracht. Wij gaan uit van jouw wensen of ideeën, of zorgen voor een frisse blik die volledig aansluit bij de huidige ontwikkelingen.

Webdesign

Een nieuwe website voor je bedrijf die professioneel maar ook goed vindbaar is. De websites worden gebouwd op het CMS WordPress. Alle websites zijn volledig responsive en voorzien van de laatste web technieken.

ONE STOP SHOPalles in eigen huis

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.