Merk Ontwikkeling

Een relevant en sterk merk

MERK
ONTWIKKELING

Merkontwikkeling. Maar dan zonder de poeha of ellenlange verhalen. Wij geloven niet in wollige merkpositioneringsstrategieën. Het woord op zich is al lastig spellen. Wij geven een merk karakter. Je mag best een beetje opvallen namelijk. Dat doen we door tijd te besteden aan zowel concepting als creatie.

Jouw karakteristieke merkverhaal tot in de puntjes is uitgewerkt. Hoe? Dat hangt af van jouw wensen. We brengen jouw verhaal tot leven in de vorm van een strakke huisstijl, functionele én opvallende website of in de vorm van creatieve reclamedragers zoals je bedrijfsvideo, multi inzetbare beeldbank of een reclamebord.

Merk ontwikkeling

Wij geloven dat ieder merk een uniek DNA heeft. Laten zien wie je bent gaat verder dan een mooi logo, jouw onderscheidende dienst of betaalbare product. Een sterk merk vertelt zijn kernwaarden, staat voor wat hij is en differentieert zich daarmee in de markt.

Grafisch ontwerp

Je krijgt slechts één mogelijkheid om een eerste indruk te maken, dus zorg voor grafische overtuigingskracht. Wij gaan uit van jouw wensen of ideeën, of zorgen voor een frisse blik die volledig aansluit bij de huidige ontwikkelingen.

Webdesign

Een nieuwe website voor je bedrijf die professioneel maar ook goed vindbaar is. De websites worden gebouwd op het CMS WordPress. Alle websites zijn volledig responsive en voorzien van de laatste web technieken.

CaseStudies

responsive

Waarmee kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

CONTACT

Ons portfoliowaar we trots op zijn

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.