Over ons

Even voorstellen

WIE IS
GIRAPHIC DESIGN

Wij ontwikkelen sterke concepten en bouwen daar een passende uitstraling omheen. Dat is in een notendop wat wij doen. Of dat nu merkontwikkeling, grafisch ontwerp, webdesign, bedrijfsfotografie of een animatie is of een combinatie daarvan. Binnen ons sterke netwerk werken wij samen met getalenteerde leveranciers zodat wij de lat hoog kunnen leggen. Wij creëren wat nodig is voor uw merk of bedrijf om op te vallen. Verwacht korte lijntjes en zoveel mogelijk één op één contact. Met energieke creatievelingen die er altijd naar streven prachtig werk te leveren.

Wij houden niet van poespas en ongemakkelijke werkwijzen. We zien onszelf als creatieve artiest en omarmen dat ook. Daarom houden wij het zo simpel en overzichtelijk mogelijk. Met een helder plan voor ogen. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Waarom

Ons doel is om niet alleen aan jouw verwachtingen te voldoen, maar juist om deze te overtreffen. Met veel enthousiasme en een gezonde dosis perfectionisme gaat Giraphic Design voor jou aan de slag. Door de korte lijnen schakel je snel en heb je direct de juiste persoon te pakken om jou verder te helpen.

Merk ontwikkeling

Wij geloven dat ieder merk een uniek DNA heeft. Laten zien wie je bent gaat verder dan een mooi logo, jouw onderscheidende dienst of betaalbare product. Een sterk merk vertelt zijn kernwaarden, staat voor wat hij is en differentieert zich daarmee in de markt.

Grafisch ontwerp

Je krijgt slechts één mogelijkheid om een eerste indruk te maken, dus zorg voor grafische overtuigingskracht. Wij gaan uit van jouw wensen of ideeën, of zorgen voor een frisse blik die volledig aansluit bij de huidige ontwikkelingen.

Webdesign

Een nieuwe website voor je bedrijf die professioneel maar ook goed vindbaar is. De websites worden gebouwd op het CMS WordPress. Alle websites zijn volledig responsive en voorzien van de laatste web technieken.

EIGENAAR

GERRALT VAN SOEST

Woorden die bij mij passen: perfectionistisch, gepassioneerd, enthousiasmerend, communicatief en een tikkeltje eigenwijs. Mijn passies: mijn gezin, mountainbiken en reizen.

Vormgeving staat voor mij niet los van de achterliggende marketing- of communicatievraagstukken. Ik denk daarom graag mee met klanten over hoe mijn werk past binnen het concept of de strategie. Daarbij geef ik invulling aan een mix van middelen, zowel online en offline.

Conceptuele vraagstukken vertalen naar vormgeving, daar krijg ik energie van. Als designer heb ik aan uiteenlopende communicatieprojecten gewerkt, waaronder complete huisstijlen, websites en brandingcampagnes.

Jij legt de lat hoog?

Wij ook!

Vertel ons je idee

Recente projectenwaar we aan gewerkt hebben

1
Gerralt | Giraphic Design
Hoi, benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust.